top of page
  • urbanbarda

Fiedler Markspjut har landat hos BeijerBeijer Bygg, Sveriges största bygghandelskedja för byggproffs och hemmaproffs med 2500 medarbetare i 116 byggvaruhus vässar nu sitt utbud och tar in FIEDLER SYSTEMS världsunika markfundament i sortimentet. Ett markfundament som revolutionerar och perfekt passar in i verksamheten då ett av Beijer Byggs främsta motton är att positionera sig som branschens nummer ett inom hållbart byggande.


– Grunden i hela systemet är vårt otroligt snabbinstallerade markfundament Fiedler Markspjut, med det har vi skapat ett marfundament som verkligen förändrar byggtiden. Det klarar de flesta marktyper och ett färdigt fundament sitter tryggt i marken inom 1-3 minuter, till och med i asfalt. Definitivt snabbast på marknaden och dessutom är det klart att använda med en gång utan vare sig för- eller efterarbete, berättar innovatör och VD Joakim Fiedler. Svensktillverkade Fiedler Markspjut har tillbehör för mängder av montage bla bärlinor, stolpar i både metall och trä. Den patenterade konstruktionen gör att Fiedler Markspjut direkt klarar trycklaster på upp till 10 ton respektive draglaster på upp till 5 ton. Utöver den snabba installationstiden, endast 1-3 minuter har Fiedler Markspjut fler svårslagna fördelar:


• Sitter solitt förankrat omedelbart, det behövs ingen tid för marken att sätta sig. Något som ju är nödvändigt för andra typer av markfundament. Detta tack vare den unika designen som komprimerar marken och låser fast Fiedler Markspjut under installation.

• Passar alla jordmåner/underlag – skapar en trygg förankring i allt ifrån asfalt till packade grusmassor & stenkross.

• Det krävs inga stora tunga maskiner vid installation.

• Med Fiedler Markspjut slipper du gjutning och betongplintar.

• Låga CO2-utsläpp gör att Fiedler Markspjut miljömässigt är det mest hållbara markfundamentet på marknaden.

• Kräver ingen förberedelse/markberedning.

• Vid installation orsakas ingen åverkan på marken runt omkring.

• Krävs ingen bortforsling av massor eller återställningsarbete.• Tjäl-säker design tack vare patenterad konstruktion.

• Låg vikt, endast 2.3 kilo, gör att Fiedler Markspjut är mycket enkelt att frakta, lätt att hantera och att sätta för en person på egen hand.

• Fiedler Markspjut har ett mycket stort utbud av tillbehör – ex. stolpskor, U-fästen, laddstolpar, skyltstolpar, belysningsstolpar, parkeringsstaket, fästen till kant- och trafikstolpar samt kompletta snabbmonterade solpanelstativ till solparker. Fiedler Markspjut är lämpligt till bland annat husgrunder, kant- & trafikstolpar, staket, solparker, altaner, laddstolpar, carports, Attefallshus och mycket mer.


Fiedler Systems Markspjut med dess tillbehör är godkända av Byggvarubedömningen. Detta innebär att produkterna blivit bedömda utifrån kemiskt innehåll, livscykel och hållbara leveranskedjor. – Med detta hållbarhetstänk som grund i vårt koncept ställer vi oss tryggt och stolt bakom Beijers egna varumärkeskoncept ”Vi bygger dom som bygger”, avslutar Lars Carebäck Fiedler Systems försäljningschef för Bygg och Industri. Laddstolpar, Carports & staket Kantstolpar & trafikstolpar Stängsel, plank och staket Husgrunder & Altaner/Terrasser Solpanelstativ i solparker.

 

För information & frågor kontakta: Joakim Fiedler, 0702 / 28 60 54, joakim.fiedler@fiedlersystem.se eller Lars Carebäck, 0708 / 42 05 99,

22 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page